βερτης yton φοιτητικο
Νίκος ΒΕΡΤΗΣ ΥΤΟΝ
Πέτρου Ράλλη 38
Κράτηση για τον Νίκο Βέρτη στο YTON (Πέτρου Ράλλη 38) όσο πιο νωρίς...
2103453139

Βέρτης ΥΤΟΝ Φοιτητικό

Βέρτης ΥΤΟΝΜπορεί τα περισσότερα μουσικά σχήματα να ξεκίνησαν ήδη για τον χειμώνα  2016- 2017, ο Νίκος Βέρτης όμως κάνει δυναμική εμφάνιση λίγο πριν τα Χριστούγεννα και ξαναμοιράζει την πίτα της νυχτερινής διασκέδασης.

Την καινούργια του αυτή προσπάθεια την ονόμασε Βέρτης ΥΤΟΝ (Ίτον) The Music Show. Τα πάντα είναι έτοιμα για την λαμπερή του πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου στο ΥΤΟΝ Πέτρου Ράλλη 38, από όπου θα παρελάσουν όλοι οι celebrities για να τον απολαύσουν.

Το σχήμα θα εμφανίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, με νέο χορευτικό πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις on stage.
βερτης yton τιμες

Βέρτης ΥΤΟΝ the music show Λίγα λόγια για το τί θα δούμε : Το Βέρτης YTON The Music Show είναι ένα μουσικό πρόγραμμα φρέσκο και διαφορετικό από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Με μοντέρνα σκηνικά, χορευτές και εντυπωσιακά εφέ, έχει ήδη χαρακτηρισθεί -από όσους γνωρίζουν τη νύχτα- ως ο συνδυασμός της επιτυχίας για τη σεζόν 2016-2017.

Φέτος, ο αγαπημένος Νίκος Βέρτης, βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο performer και εμφανίζεται ανανεωμένος, ερμηνεύοντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο, παλιές και νέες επιτυχίες.

Το πρόγραμμά του είναι περισσότερο χορευτικό από άλλες φορές και θα το πλαισιώνουν πολλές καλές φωνές, προσφέροντας ποικιλία διασκέδασης. Εξάλλου, ο κόσμος ανταποκρίνεται πάντοτε  στη ζωντάνια του Βέρτη, τραγουδά μαζί του και λικνίζεται στο ρυθμό του. Αρκεί να πούμε πως δεν υπάρχει δίσκος του που να μην έγινε πλατινένιος !

Όπως έχει αποδείξει μέχρι σήμερα, έχει φανατικούς θαυμαστές, ανανεώνει συνεχώς το πρόγραμμά του, δεν επαναλαμβάνεται και κρατά χαμηλά τις τιμές του.
yton βερτης  φοιτητικο

Βέρτης YTONΔεν είναι τυχαίο που οι επιχειρηματίες με τους οποίους συνεργάζεται, τον τοποθετούν πάντα στο τιμόνι των μουσικών σχημάτων και γι’ αυτό γεμίζουν ασφυκτικά τα μαγαζιά τους.

Έτσι και φέτος, στο Βέρτης YTON, ο Βέρτης  είναι ο τιμονιέρης του YTON και θα προκαλέσει το αδιαχώρητο σ’ αυτό το μαγαζί, που χωράει πάνω από 2.500 άτομα. 
βερτης yton φοιτητικο 2016 2017

Βέρτης ΥΤΟΝ τιμές τηλέφωνο και ΦοιτητικόΤο ΥΤΟΝ στην Πέτρου Ράλλη 38, είναι το μεγάλο ζεστό σπίτι που επέλεξε ο Νίκος Βέρτης για τον κρύο χειμώνα μας. Η επιλογή του μαγαζιού έγινε προσεκτικά και αφού πρώτα συγκρίθηκε με πολλούς άλλους χώρους που διεκδικούσαν τον λαοφίλητο Βέρτη. Ο χώρος μεταμορφώθηκε σε λίγους μόλις μήνες, για να καλύψει τις απαιτήσεις του τραγουδιστή και τις επιθυμίες των απανταχού θαυμαστών του. Πλέον, το ΥΤΟΝ μας υποδέχεται στους άνετους χώρους του, πανέτοιμο να γράψει τη δική του ιστορία.
Σημειώνουμε ότι, το μαγαζί βρίσκεται στην ίδια περιοχή με τις ιστορικές αποθήκες Μπήτρου, όπου φιλοξενούνται λαμπερές εκδηλώσεις, fashion shows και γκαλά. Η παρουσίαση εκεί του Mad Walk 2016, ανέδειξε την περιοχή ως το καινούργιο hot spot της Αθήνας 

Οι τιμές κρατήσεων και το φοιτητικό για τις νεαρές παρέες, θα εμφανίζονται αναλυτικά στην  αρχή της σελίδας, αμέσως μόλις ανακοινωθούν.
Για να κάνετε κράτηση και για οποιαδήποτε πληροφορία, καλέστε στο τηλέφωνο 210-3001255.
click to call