Όλα Ελληνικά Νέα Σμύρνη
2017-2018 (τιμές- τηλέφωνο)
ProtoTrapezi.COM
ολα ελληνικα νεα σμυρνη - ola ellinika nea smirni
click to call
210 3001255
6940 658458 Vod
6979 341498  W-Up
Το 'Oλα Ελληνικά στη Νέα Σμύρνη ξεκινάει για μια ακόμη χρoνιά δυνατό και γεμάτο parties
Τιμή φιάλης
για κράτηση τραπεζιού

80 / 6 άτομα
Opening 13 Μαΐου

Όλα Ελληνικά
Νέα Σμύρνη

Όλα Ελληνικά Νέας Σμύρνης 2017 - 2018Πόσους και πόσους χειμώνες δεν περάσαμε με το Όλα Ελληνικά Νέα Σμύρνης; Το απόλυτο στέκι των αθηναϊκών εξόδων, που ξέρει πώς κάθε στιγμή θα ανεβάζει τις διαθέσεις στα ύψη.

Στο Ola Ελληνικά ο υδράργυρος στο θερμόμετρο του κεφιού θα παίρνει πάντα τάση ανοδική. Και φέτος, όπως χρόνια και χρόνια τώρα, το ελληνάδικο της Νέας Σμύρνης, ανανεώνεται, βάζει τα καλά του και περιμένει τους αγαπημένους του θαμώνες για να δημιουργηθεί το πλέγμα της διασκέδασης.
ολα ελληνικα νεα σμυρνη τιμες - ola ellinika nea smirni times

Όλα Ελληνικά Club Όλα Ελληνικά και φέτος, όπως καλοκαίρια και χειμώνες με τα πιο δυναμικά event της Αθήνας και τους καλύτερους Djs σε μεγάλες φόρμες.

Σε περιβάλλον οικείο και αγαπημένο οι μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής μουσικής σκηνής, συναντούν χορευτικές εκπλήξεις από αιθέριες υπάρξεις και μίξεις που κανείς δεν περιμένει.

Το ένα τραγούδι εναλλάσσεται με το άλλο, κάνοντας κάθε φορά τους παλμούς να ανεβαίνουν και τα κορμιά να χορεύουν ασταμάτητα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το Όλα Ελληνικά δεν σταματά ποτέ να προκαλεί ρίγη ενθουσιασμού και χορευτικής λίμπιντο.
ολα ελληνικα club νεα σμυρνη

Όλα Ελληνικά Νέα Σμύρνη events - partiesΠοιος μπορεί να ξεχάσει το θρυλικό «Τα πάντα Ola». Το event που συγκέντρωνε τους καλύτερους DJs και τις πιο ανατρεπτικές μουσικές.

Ή το «Σκασιαρχείο» της Δευτέρας by Nikos Kamarias το οποίο στέφθηκε ως το πιο διαδραστικό event της αθηναϊκής νύχτας.
Από Δευτέρα έως Κυριακή το Ola Ελληνικά είναι ανοιχτό και περιμένει τους fan του να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα party άνευ προηγουμένου που θα κρατήσει πολλούς μήνες.

Tιμές τηλέφωνο και Φοιτητικό για το Όλα Ελληνικά Νέας ΣμύρνηςΕάν θες κι εσύ να γίνεις κοινωνός σε αυτό το party δεν έχεις παρά να καλέσεις στο τηλέφωνό μας και να ενημερωθείς για το Όλα Ελληνικά τιμές και το φοιτητικό που και φέτος θα μας κάνεις να χάσουμε το μυαλό μας.

Στο περιβάλλον του διασημότερου ελληνάδικου της Αθήνας, οι τιμές έχουν διαμορφωθεί έτσι, ώστε  όλοι να μπορούν να απολαύσουν τη μουσική και την ατμόσφαιρα είτε σε αναπαυτικούς καναπέδες, είτε σε stand, είτε στο bar. Το σίγουρο είναι ότι όλοι στο τέλος θα καταλήξουν μία παρέα που θα χορεύουν στους ρυθμούς των πιο δυνατών ελληνικών επιτυχιών.