ΦΩΤΑΕΡΙΟ live
Γιάννης Πλούταρχος
ΦΩΤΑΕΡΙΟ Πλουταρχος fotaerio ploutarxos
Τιμή Φιάλης
Παρασκευή - Σάββατο
160 / 4 άτομα
Φοιτητικό
Παρασκευή
130 / 6 άτομα
Σάββατο
140 / 6 άτομα
click to call
210 3001255
6940 658458 Vod
6979 341498  W-Up

ΦΩΤΑΕΡΙΟ Πλούταρχος

Πλούταρχος ΦωταέριοΟ Πλούταρχος στο Φωταέριο το χειμώνα 2017 - 2018;
Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη επιστροφή στη νυχτερινή Αθήνα για το Γιάννη Πλούταρχο.
Ο δημοφιλής και αγαπημένος καλλιτέχνης θα κατηφορίσει στο κέντρο της Αθήνας και στο Γκάζι στην Πειραιώς. Πιο συγκεκριμένα, Γιάννης Πλούταρχος και Φωταέριο ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να διανύσουν έναν καυτό χειμώνα.
Μαζί του, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το πιθανότερο είναι να βρίσκεται ο Ηλίας Βρεττός, που θα δώσει έναν πιο νεανικό χρωματισμό στο σχήμα.
Πλουταρχος ΦΩΤΑΕΡΙΟ fotaerio ploutarxos

Φωταέριο Το Φωταέριο στην Πειραιώς είναι μια νέα πρόταση για το Γιάννη Πλούταρχο, αφού από την έναρξή του μέχρι σήμερα φιλοξενεί ιδιαίτερες μουσικές προτάσεις και ιδιαίτερα σχήματα.

Ο πρώτος που το εγκαινίασε ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης σε ένα μοναδικό σχήμα με το Νίκο Κουρκούλη και εκ τοτε φιλοξένησε εκεί την Καίτη Γαρμπή, τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και τον Χρήστο Μενιδιάτη.


Πλούταρχος 2017 - 2018 

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι από τους καλλιτέχνες που εγκαινίασαν τις μοναχικές εμφανίσεις. Για χρόνια το Ποσειδώνιο είχε γίνει το δεύτερο σπίτι του. Οι εμφανίσεις του στο κέντρο της παραλιακής έγραψαν ιστορία, με τον ίδιο να επιστρέφει τον περσινό χειμώνα στα παλιά του λημέρια, παρέα με την Πέγκυ Ζήνα.
ΦΩΤΑΕΡΙΟ πλουταρχος τιμες φοιτητικο

Φωταέριο Πλούταρχος 2017 - 2018Πλούταρχος και Φωταέριο θα αποτελέσουν μια ξεχωριστή και διαφορετική και από τις δύο πλευρές πρόταση για το χειμώνα 2017 2018. Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι από τους καλλιτέχνες που δεν φοβάται να δοκιμάσει πράγματα και να πάει κόντρα στις παλιές και επιτυχημένες του επιλογές.

Το cd του με τον Φοίβο περιείχε ένα νέο ύφος για τον ίδιο, ενώ το ντουέτο του με του Kings με τον τίτλο «Όσο θα λείπεις», αποτέλεσε μια νέα πρόταση για την μέχρι τώρα πορεία του. Αυτή η στροφή επισφραγίζεται από τη συνεργασία Πλούταρχου Βρεττού στο Φωταέριο σε μια συνεργασία που περιμένουμε πώς και πώς το αποτέλεσμα.

Φωταέριο Πλούταρχος τιμές τηλέφωνο και ΦοιτητικόΤο φοιτητικό στο Φωταέριο θα ανακοινωθεί μαζί με τις κανονικές τιμές φιάλης για κράτηση. Στα τηλεφωνά μας, μπορείτε να μάθετε τα πάντα σχετικά με τις ελκυστικές τιμές και τα φοιτητικά πακέτα του Φωταερίου στη νέα του εποχή, όπου φιλοξενεί τον Γιάννη Πλούταρχο.
Για τιμές και φοιτητικό πακέτο stay tuned.
Οικονομόπουλος και Σαμπάνης για πρώτη φορά μαζί στο ΘΕΑ live για το 2017
Κράτηση για τον Νίκο Βέρτη στο YTON (Πέτρου Ράλλη 38) όσο πιο νωρίς...
Ο Γιάννης Πλούταρχος στο ΦΩΤΑΕΡΙΟ για το 2017 - 2018